Najnovšie recenzie zo sekcie Barové stoličky
Rýchle dodanie
- Presne ako na "fotke"
:) spokojnost
Velmi lutujem, ale objednala som dve stolicky a ani jedna nefunguje, su chybne a nejde nastavenie ani na jednej z nich. Neviem co s tym, nemam uz povodnu krabicu.
- Sedák vôbec nesedí s prevrtanými dierami,takže sa stolička nedala zložiť a momentálne čakáme na reklamačného technika,škoda inak je veľmi pekná.
Spokojnost s produktom
- produkt ladí s ostatnými prvkami našej kuchyne
- Opierka na ruky
- Super cena
- Pekné prevedenie
- Stolička sa trochu kýve, myslela som si, že bude úplne pevná a stabilná, čo ma mrzí...
- Ten plastový dielik pod opierkou na nohy pôsobí hrozne lacno a nedá sa tam dať na pevno, lieta hore dole a vlastne tam vôbec nie je potrebný
- kúpila som poškodený a obchod nemá záujem veci riešiť
Stolicka sa sklada velmi jednoducho je paradna som spokojna:)
- Spokojnosť tak, ako na obrazku
- lahke,dobre pohodlne sedenie,
spokijnosť
- vyhovuje mi posun stoličky a páči sa mi farba
stoličku som si vybrala pre skvelý dizajn, možnosť zvoliť si farbu čalúnenej časti aj odtieň dreva...s výrobkom som veľmi spokojná
Ok
- výhoda
- Nastaviteľná výška
- Čalúnenie
- Pohodlná, mäkká
- Stabilná
- Vyššia nosnosť
- Vyššia opierka na chrbát zaručuje komfort a vydržíte na nej sedieť omnoho dlhšie ako na umelohmotnej
- Možnosť vybrať si farbu
- Moderný dizajn
- Možno sa po čase šité časti budú párať (sedacia časť je po stranách šitá) ale s tým treba rátať a každý výrobok sa po čase opotrebuje
Tento produkt určite odporúčame ak hľadáte modernú mäkkú a pohodlnú barovú stoličku. Rovnako je veľmi priaznivá aj jej cena.
- ok
ok
dobra kvalita, a pevnost
Zobrazujem 181 - 200 zo 202 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 9 [ 10 ] 11 Ďalšie »